Select your language

WELCOME

TO GREENINSTITUTE

4
GOALS

Image
GREEN POLICIES
GREEN ECONOMY
CITIZEN PARTICIPATION
Democracy, human rights, rule of law
Image

CARE

Се грижиме и нудиме еколошко одржливи концепти за проблемите во животната средина во повеќе области: клима, загадување, отпад, рударство, урбанизам. Инсистираме на зелена економија со обновлива енергија, паметни градови, органска храна, еко-туризам. Се бориме против корупција во екологијата, со јакнење и граѓански надзор на инспекторатите за животна средина и други институции.

NEWS

Image
Image
Image

Повик за волонтери - Берово

Проектот „Штип и Берово заедно за подобрување на условите на живеење на Ромските заедници“ финансиран од Европската Унија, имплементиран од општина Штип во партнерство со Општина Берово и Здружението за еколошки одржлив развој – Зелен Институт од Скопје, во рамките на своите активности, распишува оглас за 3 (тројца) волонтери од ромската заедница  со работно време од 3 – 6 работни дена во годината, за период од 3 години.

Image
Image

Повик за волонтери - Штип

Проектот „Штип и Берово заедно за подобрување на условите на живеење на Ромските заедници“ финансиран од Европската Унија, имплементиран од општина Штип во партнерство со Општина Берово и Здружението за еколошки одржлив развој – Зелен Институт од Скопје, во рамките на своите активности, распишува оглас за 7 (седуммина) волонтери од ромската заедница со работно време од 3 – 6 работни дена во годината, за период од 3 години.

Image
Image

Проект “Штип и Берово заедно за подобрување на условите за живот на ромските заедници"

Здружението за еколошко оддржлив развој – ЗЕЛЕН ИНСТИТУТ Скопје, за потребите на проектот “Штип и Берово заедно за подобрување на условите за живот на ромските заедници “објавува: Јавен повик за ангажирање на Проектен Менаџер.

Contact

Please fill the required field.
Please fill the required field.
Copyright © greeninstitute.mk 2022. All Rights Reserved.

Search